Juan Manuel Sánchez de Badalona, es va veure obligat fa uns anys, i després de 19 anys d’activitat, a tancar la seva empresa. Actualment està a l’atur. Ha seguit amb contacte amb empreses del sector informàtic,  fins al punt de retrobar a un bon amic i soci financer, amb el que ha vist una oportunitat de negoci. Amb ell vol obrir una empresa, SAMON Technologies  amb expectatives de creixement nacional.

L’objectiu es la subcontractació de serveis d’empreses de reteil, franquiciadores i distribuïdores del sector electrònic, informàtic, comunicacions i noves tecnologies. En un principi realitzaran instal·lacions i manteniments de les àrees mencionades per a empreses, i a poc a poc ampliaran les línies de negoci. L’empresa estarà ubicada a Badalona a l’Avinguda Ros i Güel 13.

En una primera fase, els serveis aniran dirigits a petites i mitjanes empreses, les sol·licituds de treball vindran mitjançant un gran prescriptor del reteil, la multinacional Media Markt. Subministraran tot tipus de solucions informàtiques per a pymes des de qualsevol aspecte informàtic que aquest tipus d’empresa pot necessitar mitjançant la consultoria tecnològica, serveis de manteniment, outsourcing informàtic fins a la venda e instal·lació de software i hardware de tercers. Volen ser no només subministradors de tecnologia, sinó també proveïdors de solucions.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur dins del conveni de col·laboració #CrèditBadalona que vam signar amb l’Ajuntament de Badalona per a la creació  de noves empreses i ajudar a les ja existents a generar i mantenir ocupació a la ciutat de Badalona i afavorir que els projectes empresarials funcionin de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini. Després de la valoració del projecte se li concedeix un microcrèdit sense interessos de 24.000 €.

Sort i força amb el projecte!