Ricardo Navarro de Badalona, té l’empresa des de 2012 Belkos, situada al C/ Guifré 128 bj. Des del primer moment dirigeix l’activitat cap al llançament de productes cosmètics d’alta qualitat, innovadors i pioners. Entre ells destaquen:

  • Marca de roba BELKOS SVELT, que ràpidament s’ha fet líder en el mercat nacional i internacional. És una línia de roba reductora que incorpora el fil de microcàpsules amb producte actiu i simplement el contacte del teixit amb la pell produeix l’alliberació progressiva d’aquests productes actius i d’una forma ràpida i senzilla s’aconsegueix reduir el contorn, i activar la circulació
  • Belkos Kids, és una línia de productes del cabell, coleteros i diademes antipolls, i és molt eficaç.
  • Samarretes Ciao Moskito, són unes samarretes de cotó que porten una substància que repèl els mosquits. Està dissenyat tant per infants com adults.

Seguint la línia de treball tenen en projecte uns texans reductors, una novetat que esperen que revolucioni el sector tèxtil intel·ligent. Serà un texà amb roba que porta en el fil producte actiu microencapsulat (cafeïna, retinol, vitamina E, col·lagen i àloe de vera). Amb el contacte amb la pell el producte s’allibera i actua reduint els nòduls de greix, reducció de la pell de taronja, millora la compactació de la pell i millora la suavitat.

Actualment tenen 3 treballadors i contracten l’elaboració dels productes a altres empreses.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur dins del conveni de col·laboració #CrèditBadalona que vam signar amb l’Ajuntament de Badalona per a la creació  de noves empreses i ajudar a les ja existents a generar i mantenir ocupació a la ciutat de Badalona i afavorir que els projectes empresarials funcionin de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini. Després de la valoració del projecte se li concedeix un microcrèdit sense interessos de 24.000 €.

Aquí es pot veure el reportatge que ha publicat La Vanguardia el 08/04/2018.

Sort i força amb el projecte!