Jessica Maria González Miño de Castelldefels està muntant una botiga per confeccionar, arreglar i  vendre roba per a dones i nens: Confecció vestits “Broderi”. La contractació de la botiga, el condicionament, la compra de màquines de cosir i de finalització de segona mà i altres estris, ho ha realitzat amb els seus propis mitjans econòmics. La botiga es troba al C/ Pintor Serrasanta 11, local 2, en una zona cèntrica de Castelldefels. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

L’oportunitat de negoci ha sorgit de les necessitats de mercat detectades i no cobertes ja que no hi ha a la zona cap establiment dedicat al mateix. Té quinze anys d’experiència en el sector tèxtil, en el disseny, tall, patronatge i el know how de la maquinaria adequada per el desenvolupament de l’activitat.

Les línies de comerç seran las de vestits, també de tipus hindú, robes de disseny, de treball, per a la llar, reciclatge, petits arranjaments, uniformes escolars, etc.

Sol·licita a Acció Solidària Contra l’Atur una ajuda per finalitzar l’adequació de la botiga, i ASCA els hi concedeix un préstec sense interès de 6.000 €, a retornar en 24 terminis.

Sort i força amb el projecte!