Ahir, 13 d’abril de 2015, en la reunió del Patronat d’Acció Solidària Contra l’Atur, per mandat dels estatuts, hagués tocat renovar el càrrec de President al Sr. Joan Comas per un nou període de tres anys. Ja fa uns mesos que ell mateix va decidir no fer-ho, i en el seu moment així ho va exposar al Consell Directiu:

 “Sóc Patró d’Acció Solidària contra l’Atur des del 1987; primer vaig ser Vicepresident des del 1996 fins el 2009, i ara acabo el segon mandat de tres anys com a President. M’estimo molt la nostra Fundació on m’hi he sentit molt bé, i on he treballat amb voluntat de fer equip amb tots vosaltres. Per a mi han estat uns anys que  recordaré sempre com una etapa molt fructífera de la meva vida, però penso és bo que les institucions  renovin els seus  responsables per donar entrada a noves energies, noves persones i noves idees”. 

Al saber de la seva renúncia, el Consell Directiu desprès d’un temps de reflexió va acordar proposar per unanimitat al nostre volgut amic Oriol Romances, fins a dia d’ahir Vicepresident 1r, com a nou President, de qui el mateix Joan Comas ha dit:

“ es mereix aquest nomenament, per la seva dedicació, pels seus grans valors personals, pel seu treball rigorós, perseverant, fidel, des de fa molts anys, en el dia a dia de la nostra Entitat”

Donem les gràcies des d’aquí a Joan Comas, per la seva dedicació generosa a la Fundació durant tants anys, així com, felicitem a Oriol Romances pel nou càrrec.