Esther i Raquel Alvarado de Les Franqueses del Vallès formalitzen i constitueixen “Patch en Compani SCP”, una empresa dedicada principalment al món del Patchwork. Tenen una botiga en el C/ Sant Ponç 8, local 2 de Les Franqueses del Vallès.

Basen la seva idea comercial a Les Franqueses del Vallès per estar ben comunicada amb una xarxa viària important i per no haver botigues d’aquesta especialitat, ja que l’oferta més propera està a La Garriga, Cardedeu o Granollers. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

El patchtwork és una afició que està en plena acceptació per part del públic en general i amb un augment dels afeccionats. Apart de fer classes de patchwork volen oferir robes, materials i accessoris relacionats, llibres i revistes del tema, llanes, cintes de merceria, fils, patrons i kits, estampats propis, etc., així com a xecs regal per amics i coneguts.

A la botiga hi haurà un espai com a Club del Patchwork, a on els clients en general podran intercanviar experiències sobre els seus treballs, i rebre instruccions per millorar les seves experiències. Utilitzaran les xarxes socials per fer difusió del seu projecte, visitaran centres a on s’imparteixen classes, associacions de comerciants de la zona, de patchwork i fires específiques del tema.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per adequar el local i adquirir els materials. S’aprova un préstec sense interès a retornar en 36 mesos.

Sort i força amb el projecte!