Angeles Herrera té el projecte de posta en marxa del Bar Cafeteria Tres Dalias situat en la Urbanització Can Claramunt, de Piera. El local és una planta baixa d’uns 90 m2 amb una amplia terrassa exterior, apropiats per a l’activitat, es troba en bones condicions, i a més d’un habitatge en la part superior.

Ha acordat un lloguer de 650 € mes i un traspàs de 15.000 € pel negoci esmentat, que ja està equipat amb tots els estris necessaris, ja que l’anterior propietari el va tancar per motius no relacionats amb el rendiment del negoci.

La titular del projecte està actualment en situació d’atur i l’ajuda en aquest projecte la seva filla Sofia que es troba en la mateixa situació. Ambdues tenen relació amb els habitants de la zona, i es considera que més que una urbanització, és un barri més del mateix poble, i per tant amb un possible adequat rendiment.

La titular i la filla tenen experiència en l’activitat, i una altre filla en nòmina apart, ajudaria els caps de setmana. Amb aquest projecte es crearien 3 llocs de feina.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder pagar les despeses inicials. El projecte l’ha presentat a la Fundació mitjançant l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. ASCA li concedeix un préstec sense interès de 10.000 €, a retornar en 3 anys.

Sort i força amb el projecte!

Maig 2015