Projectes reals impulsats per ASCA

Reinventar SAMARTEC 98 per continuar amb l’empresa
Sandra Rotges de Sabadell juntament amb el seu marit van decidir emprendre un projecte familiar l’any 2012, i van obrir SAMARTEC 98, ella mateixa ens ho explica: Què és SAMARTEC 98? SAMARTEC 98 és una caldereria industrial i una serralleria a petita i gran escala. Fem tant treball de taller com muntatge d’estructures metàl·liques tant a sector públic com privat. Ara també fem decoració, d’exteriors, com d’interiors. Actualment ens hem trobat en un moment complicat, treballàvem el 80% per un sol client…

L’Anietta: emprendre amb productes italians
Andrea Dennyse Angel de Barcelona ha decidit emprendre i ha obert Anietta, ella mateixa ens ho explica: Com vas començar aquest projecte? Jo treballava de cambrera i em vaig quedar sense feina amb el primer estat d’alarma de la COVID. Vaig estar mirant com podria reincorporar al món laboral, i com ja tenia idea tenir el meu propi negoci, vaig pensar que havia arribat el moment. El COVID em va empènyer a fer-ho, vaig saber que havia arribat el moment d’emprendre.…

Sortida laboral: emprendre “Bendito Brunch”
En Pierre Marc Gaetan de Barcelona ha decidit emprendre i ha obert el restaurant “Bendito Brunch”, ell mateix ens ho explica: Com vas començar aquest projecte? Jo tinc experiència de tota la meva vida laboral treballant en l’àmbit de l’hostaleria. Sempre he buscat noves tendències o nous conceptes, i en aquest cas vaig trobar el món del brunch. Com vaig perdre la feina pel COVID, i em trobava a l’atur, vaig decidir invertir tots els meus estalvis en un projecte…