TEL. 93 217 02 88 

Contacte

mapa ascaRiera Sant Miquel, 1 bis Planta -1
Barcelona 08006
Telèfon 93 217 02 88
info@acciosolidaria.cat
Horari: De dilluns a divendres de 9h-14h però temporalment només per telèfon o correu electrònic

Fons Socials Sant Cugat – Valldoreix
C/Castellví, 8 – jardins del Monestir
08173 – Sant Cugat del Vallès
Dimarts 18:00 a 21:00

VOLS COL·LABORAR?
VOLS UN PRÉSTEC?

Nom i cognom (obligatori)

email (obligatori)

Telèfon:

Assumpte

El teu missatgePolítica de Protecció de Dades Personals
ACCIÓ SOLIDÀRIA CONTRA L'ATUR, amb CIF G08995466, adreça postal: c / Riera Sant Miquel, 1 bis, planta -1 08006 BARCELONA, telèfon: 93 217 02 88, tracta la informació per tal d'informar i gestionar de les activitats, serveis i productes que li hem ofert i els sol•licitats i contractats, així com per informar de les novetats que es vagin produint en els mateixos, no sent utilitzats per a altres finalitats.
Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui l'interès pels serveis prestats i oferts, així com es mantingui també la relació contractual i no ens informi d'eliminar-los o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les seves dades seran comunicades als nostres encarregats del tractament per a donar compliment al que ens ha sol•licitat, però en cap cas els cedirem a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.
Vostè té dret a: accedir a les seves dades, rectificar-les, suprimir-los, limitar el seu tractament o oposar-se a ell, dirigint-se a la següent adreça: info@acciosolidaria.cat
Podeu consultar informació addicional i detallada sobre la nostra política de Protecció de Dades.

He llegit i accepto els Termes Legals, i de Protecció de Dades Personals.