Diana Castro i Raül Angel Escobar de Terrassa són socis de “Artesanales Radiso, SL.”. Es dediquen a elaborar i produir productes alimentaris de tradició colombiana de manera artesanal i preveuen en un futura etapa fer-ho de forma semi- industrial.

La comunitat llatina situada a Barcelona demana la presència de productes artesanals dels seus països, i aquest que va ser l’inici del llançament dels productes d’aquesta empresa al mercat. Actualment la seva gama de fabricació es composa d’una línia de 7 productes típics.

La seva experiència comercial es va iniciar en el any 2005, amb l’elaboració del primer producte alimentari: “tamales tolimenses” en un petit local. En una 2a etapa van passar a un local de 80 m2, a on ja disposaven d’una màquina troqueladora, molí per moldre blat de moro, matèria bàsica dels seus productes, i altres eines per a la seva producció. Actualment es troben en una 3a etapa i han llogat una nau industrial de 360 m2 a on han instal·lat noves màquines per millorar i augmentar la producció. Amb aquest projecte es consoliden 3 llocs de feina.

Demanen una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per facilitar la seva implementació al mercat.

ASCA els concedeix un préstec sense interès de 12.000€ Sol·liciten préstec de 12000 € a retornar en 3 anys.

Sort i força amb el projecte!