gener-jovoluntari-300x224Entrevistem a en Pere que va començar a actuar com a voluntari a Acció Solidària Contra l’Atur al gener de l’any 2010.

  • Què fas a ASCA?

Actualment formo part del grup de professionals voluntaris que examinen i resolen les sol·licituds rebudes per finançar projectes d’autoocupació.

  • Perquè col·labora amb ASCA?

Col·laborar amb Acció Solidària Contra l’Atur és una forma d’ajudar als altres, i a la vegada em permet mantenir-me al dia en temes i projectes empresarials.

  • Què en penses de la seva tasca a ASCA?

Penso que és una forma de veure les necessitats que ens envolten per actuar a favor dels que més ho necessiten.

  • Quin és l’ experiència que més recordes?

Tinc un especial record de l’Alberg “Els Caus de Mura”, un projecte amb el es va transformar una antiga casa de colònies en un negoci de turisme rural i un Alberg de joventut. Amb aquest projecte que vam cofinançar conjuntament amb la Fundació Seira es van crear 4 llocs de feina.

  • Col·labora amb altres Entitats / Fundacions?

Sí, col·laboro amb altres grups. Formo part d’un grup de persones que ens reunim mensualment i tractem de temes d’actualitat i reflexió, i també faig de guia voluntari en el Monestir de Sant Geroni de la Murtra. A nivell d’aficions, pertanyo a un grup coral i un de senderisme.

Moltes gràcies per tot Pere!