Gabriel Mir, mentre vivia a Barcelona va ser voluntari d’Acció Solidària Contra l’Atur. Ara ha publicat el llibre: Absurd profund que forma part de la col·lecció “Cap Vermell”. Ja l’ha presentat a Capdepera, a Palma i al R.C. Marítim de Barcelona.

Els beneficis d’aquest llibre, un cop cobertes les despeses d’edició, es donen íntegrament a dues Fundacions, concretament, a  Acció Solidària Contra l’Atur i a Proactiva Open Arms. A part de l’edició en paper en pocs dies es farà una edició digital. El cost del llibre és de 15€ i el podeu adquirir a la nostra seu.

Aquest llibre desenvolupa un seguit de reflexions sobre la condició humana i sobre el model de societat que tots contribuïm a crear. El diagnòstic, sense ser afalagador, tampoc defuig l’esperança, i l’autor s’apressa a explicar-ho de bon començament: No m’agrada el món que estem deixant a les properes generacions i, per això, m’afegeixo als qui creuen que és possible una reorientació a partir d’accions particulars, pensant què fem, com ho fem i per què ho fem…”.

Des d’ASCA us animem a llegir-lo!