És el segon préstec d’ASCA per als emprenedors Neus Quimasó i Pep Campabadal
Entrevistem l’emprenedora Neus Quimasó que va rebre d’ASCA, el 2015, un préstec sense interessos de 20.000 euros per posar en marxa, juntament amb el seu soci Pep Campabadal, una empresa per comercialitzar un aspirador de cabells antiparasitari anomenat “Stop Monsters” i crear una botiga on-line per vendre el producte.

Consolidada la iniciativa, ASCA li concedeix un nou préstec de 10.000 euros.

Per què un nou préstec?
En aquests moments l’empresa està totalment consolidada amb vendes i exportacions a través de la nostra botiga on-line. La nostra intenció és seguir creixent i estem convençuts que un excel·lent canal per vendre “Stop Monsters” és el de les farmàcies. Són les primeres que reben consultes dels pares i mares per eliminar els polls dels fills. Amb la distribuïdora farmacèutica Fedefarma hem signat un acord per distribuir el producte, però ens cal fer front a una producció de 2.000 unitats. El préstec d’ASCA és per fer aquesta producció.

Què va suposar per a vosaltres el primer crèdit d’ASCA?
Els 20.000 euros que vam rebre el 2015 ens van permetre arrencar el negoci amb tranquil·litat i assumir amb confiança la tresoreria negativa dels primers anys. En aquests moments hem complert les previsions, tant en vendes com en expansió, i recuperat la inversió inicial.

Quans llocs de treball heu creat? 
Hem creat dos llocs de treball directes i esperem contractar un comercial quan entrem al canal de les farmàcies. També cal esmentar que donem feina a una cooperativa de persones amb discapacitats perquè ens muntin el producte i realitzin la logística.

Quines recomanacions faríeu a futurs emprenedors?  
De manera prioritària i abans de posar en marxa la iniciativa, cal fer un bon pla de negoci per saber de cert si és viable o no. Després, si cal inversió, que es posin en contacte amb ASCA, ja que seguir les seves recomanacions, independentment de si concedeixen el préstec o no, sempre és garantia d’èxit.

https://stopmonsters.com