Iryna Moroz de Castelldefels vol obrir una botiga de vestits de núvia i complements  Novias Ukraine a Sant Andreu de la Barca, concretament a la Crta. de Barcelona 9. El local està molt cèntric, és ampli, lluminós, amb aparadors ben visibles i no hi ha botigues d’aquest tipus pel voltant.

Té formació de costura i patronatge, es coneixedora del  sector i fins ara feia vestits de núvia a casa. Tots els productes provenen d’Ucraïna, i també farà venda online. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina, ja que contractarà una part de la jornada a una modista per fer les modificacions i adaptacions necessàries a cada vestit.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur ja que ha fet una inversió important per reformar el local (obra, pintura, mobles, instal·lació elèctrica, càmeres de vigilància, AACC, permisos i fiances), i comprar els estocs inicials, però li cal més import per poder adquirir més estocs. ASCA  li concedeix un microcrèdit sense interessos de 10.000 € a retornar en 36 quotes.

Sort i força amb el projecte!