Wioletta Agnieszka de Barcelona és coneixedora del sector de la moda, i concretament del sector de les núvies. Ha detectat que el mercat està força limitat en marques de moda nupcial espanyoles amb uns preus elevats, i que no hi ha accés a marques internacional més assequibles.

Vol obrir Grace Barcelona, una botiga elegant multimarca de vestits de núvia, de festa i complements, de les millors marques de dissenyadors nacionals i internacionals al barri de Gràcia de Barcelona, concretament al C/ Goya 7 de Barcelona. És un local que fa cantonada d’uns 90 m2 Les marques amb que treballarà no es troben a cap altre botiga a Barcelona i són: Justin Alexander, Ronald Joyce, Margarett, Tería Yabar. També oferirà vestits de segona mà d’altres marques de les que sí que hi ha botigues a Barcelona, amb un antiguitat màxima de 2 anys i que es trobin en perfecte estat.

Hi haurà una modista que s’encarregarà d’ajustar el vestit adaptant-lo a la talla i al gust de cada persona que l’adquireix. Amb aquest projecte es creen dos llocs de feina.

Per poder fer front a totes les despeses inicials, disposa d’una part de fons propis, per un altre cantó ha demanat un crèdit a Microbank, i per la resta ens demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur per poder acabar la reforma de local i comprar els estocs. ASCA li concedeix un microcrèdit sense interessos de 12.000 € a retornar en 35 mensualitats per adaptar el local i comprar les existències.

Sort i força amb el projecte!