Ana Maria i Marta Guijarro de Badalona tenen des de l’any 2015 la Llar d’Infants l’Escoleta de Badalona a l’Avda. Sant Ignasi de Loiola 112.

És una llar d’infants que acull a nens del primer cicle d’educació infantil amb 4 mesos fins als 3 anys. És una llar oberta i s’intenta que les famílies compateixin temps i experiències amb els infants.  Els caracteritza per disposar d’un ambient familiar en el qual tots els nens se senten feliços, còmodes i a on es poden desenvolupar de forma integral. Volen ampliar les instal·lacions i augmentar el nombre de places que disposen, ja que actualment tenen molta llista d’espera, i passarien de 6 a 12 llocs de treball.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur dins del conveni de col·laboració #CrèditBadalona que vam signar amb l’Ajuntament de Badalona per a la creació  de noves empreses i ajudar a les ja existents a generar i mantenir ocupació a la ciutat de Badalona i afavorir que els projectes empresarials funcionin de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini. Després de la valoració del projecte se li concedeix un microcrèdit sense interessos de 24.000 €.

Sort i força amb el projecte!