Vicky Tondo de Badalona té des de l’any 2014 el gimnàs 7 de Fitness de Badalona al C/ Muntaner 15. Actualment disposa de 7 treballadors. Després de molts anys de dedicació a l’esport tan personal, com professionalment, i aprofitant la seva experiència va posar en marxa aquest centre esportiu.

És un nou concepte de centre esportiu on es fomenta l’esport per a la salut en un ambient familiar i divertit. El centre ofereix una atenció personalitzada, activitats dirigides, servei de nutrició, servei de coaching motivacional, entrenador personal, sortides culturals i participació a diferents actes amb entitats de la ciutat.

A causa del creixement dels socis, i el fet d’haver d’obrir una llista d’espera, l’espai que es disposa no permet créixer com a negoci i és per això que han decidit ampliar 7deFitness, traslladant la ubicació a un espai molt més adequat per desenvolupar les activitats i on es podran afegir unes altres que demanden els usuaris actuals, concretament el nou local estarà situat en la C/ Tècnica 9. Afegiran activitats per a diferents segments de població com són la gent gran i les embarassades, ja que hi ha pocs llocs que dediquin un espai per a ells, ampliaran l’oferta per a la gent jove i oferiran altres serveis com per exemple, fisioteràpia, que ara és inviable. Amb aquesta ampliació serà necessària la contractació de més personal, i per tant es crearan nous llocs de treball.

Demana una ajuda a Acció Solidària Contra l’Atur dins del conveni de col·laboració #CrèditBadalona que vam signar amb l’Ajuntament de Badalona per a la creació  de noves empreses i ajudar a les ja existents a generar i mantenir ocupació a la ciutat de Badalona i afavorir que els projectes empresarials funcionin de forma duradora i generin llocs de treball estable i a llarg termini. Després de la valoració del projecte se li concedeix un microcrèdit sense interessos de 20.000 €.

Sort i força amb el projecte!